Nieuwe waarneemster Wietske Witlox stelt zich voor:

Nieuwe waarneemster Wietske Witlox stelt zich voor:

Vanaf vandaag is onze nieuwe collega Wietske gestart in onze praktijk! We zijn erg blij dat ze ons team komt versterken. Ze zal op zowel locatie Diessen als locatie Oisterwijk werkzaam gaan zijn. Hieronder stelt ze zich voor:

Beste zwangere vrouwen en partners,

Mijn naam is Wietske Witlox en ik ben waarnemend verloskundige. Ik zal vanaf 1 februari het team van verloskundigen de Bron met veel plezier komen versterken.

Sommigen van jullie zullen mij wellicht kennen uit de omgeving, voor anderen ben ik een nieuw gezicht. Zelf kom ik uit Haaren en heb mijn studie in 2020 afgerond aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Ik heb de afgelopen tijd op verschillende plekken ervaring op kunnen doen, zoals in omgeving Den Bosch, Tilburg en Ochten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om actief bezig te zijn, te borrelen met vrienden en met de hond te wandelen.

Als verloskundige vind ik het belangrijk dat aanstaande ouders zich gehoord voelen en kijk ik graag samen welke zorg bij jullie past. Iedere bevalling blijft voor mij keer op keer een bijzondere ervaring. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Groetjes Wietske