Nieuwe waarneemster Iza van Dijck stelt zich voor:

Nieuwe waarneemster Iza van Dijck stelt zich voor:

Hallo allemaal!

Mijn naam is Iza van Dijck, 22 jaar en woonachtig in Biest-Houtakker.
Vanaf maandag 27 september kom ik Verloskundigenpraktijk de Bron versterken in met name team Diessen.

In juni 2020 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Belgische opleiding in Turnhout. Ondertussen heb ik al veel ervaring opgedaan tijdens mijn stages en als waarnemend verloskundige bij verschillende verloskundigenpraktijken in Nederland.

Van september t/m november 2019 heb ik stagegelopen bij de Bron in Diessen. Sommigen kunnen mij daar misschien van herkennen, voor anderen zal ik nieuw zijn of kennen mij vanuit de omgeving.

De zwangerschap, bevalling en kraamperiode is en blijft iets bijzonders en ik vind het fantastisch hier onderdeel van uit te mogen maken. Ook de persoonlijke zorg die een kleinschalige praktijk zoals de Bron kan bieden, vind ik er belangrijk om iedereen de juiste zorg te kunnen bieden.
Ik heb erg veel zin om bij de Bron aan de slag te mogen gaan en hoop jullie snel te zien!

Groetjes Iza